Kõigile meeldib mugavalt aega veeta. õrnas varjus, kui tuul, paduvihm ja isegi sääsed teid ei sega. Kasutage helkureid, kui soovite aknaid katta, pergola või süvendi ehitada. Sun Screen on uudne ja kaasaegne lahendus, mis muudab teie maja, korteri, terrassi nägu ja tagab teie igapäevaelu mugavuse. Meie veebipoest leiate enda jaoks parima lahenduse. Refleksole on vertikaalne sisemine päikesevari, mis on mõeldud välis- või sisekasutuseks riba- või kaablijuhikutega või vabalt rippuv. Pakume võimalust rentida helkurkonstruktsioonide kangaste värvikatalooge ja värvikaarti. Iga refleksool on valmistatud mõõtude järgi.

Sun Screen 76 Selt – poolringikujuline kassett

Refleksol 76 on turu väikseimas kassetis päikesesirm. Olenevalt valitud konfiguratsioonist võib süsteemi varustada kaabli- või ribajuhikutega. Refleksoli tuleb kasutada vee ohutuse tagamiseks ja käsitsi juhitava vända juuresolekul või elektriliselt, nt kaugjuhtimispuldiga.

Aknakassett päikesekaitse 120 Selt

Window Cassette Sun Screen 120 on kassetisüsteem, mis ühendab endas ruloo ja varikatuse funktsioonid. Ruloode juhikud ja kassett on valmistatud pressitud alumiiniumist. Päikesevalguse eest kaitseb spetsiaalne vars, mis loob 90°-135° kaldenurga ning markiisiosa avamine annab hea väljavaate väljapoole.